Vasas Blogg

Massiv gradering avslutade terminen

Gradering! Nu var det dags att stå upp och visa vad man gick för. Detta var något som Niklas elever klarade med glans. Graderingen pågick i fyra timmar. Och när allt var klart, var det många som bar nya bälten. Vissa färgglada, andra svarta.

Barn & nybörjare

Vasa har idag en stor grupp förväntansfull unga utövare. En ny generation Taekwond-Do utövare håller på att bildas.

Seniorelever och fortsättare

Vasa förfogar också över en samling verkliga krutgubbar. Det rör sig om Old Boys som tränat i ungdomen och tagit upp det på nytt. Det rör sig också om medelålders  utövare som antagit den ärofyllda utmaningen att träna Taekwon-Do. De måste gradera sig som alla andra. Krossmomentet är kanske det mest avslöjande. Men det gick bra för samtliga till slut.  

7 juni, 2019 Okategoriserade
About vasatkd

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *